Google Ads (SEA)

Doelgericht adverteren doe je met het online-advertentieprogramma van Google

Meer omzet halen uit Google?

Google is de grootste zoekmachine ter wereld. Sinds een aantal jaren is googelen dan ook een echt werkwoord. De betekenis luidt; informatie zoeken op internet. Dit geeft dus wel aan dat wanneer wij iets gaan zoeken op internet dit dikwijls doen via de zoekmachine van Google. 

Als bedrijf wil jij natuurlijk bovenaan staan in de zoekresultaten. De eerste resultaten zijn altijd advertenties (Google Ads) hierna volgen de organische zoekresultaten.  

Bovenaan staan wanneer het er toe doet

Het grote verschil tussen adverteren in Google Ads en andere platformen is dat je bij Google getoond wordt wanneer jouw potentiële klant op zoek is naar jouw product of dienst. Je stoort ze niet tijdens bjivoorbeeld het scrollen door social media, maar levert juist relevante informatie op het moment dat zij jou zoeken. 

Met andere woorden: Je staat bovenaan op het moment dat jouw potentiële klant op zoek is naar jouw bedrijf. Hoe krachtig is dat?

Geen Gedoe met Google Ads

Als je met ons gaat samenwerken om jouw SEA doelstellingen te behalen, dan gaan we samen kijken naar de kansen en mogelijkheden die er zijn voor jouw business. We gaan doelen bepalen en komen zo tot een strategisch plan. Dit plan werken we uit naar een uniek pakket, die we daarna gaan uitvoeren.

Bij Geen Gedoe hebben we korte lijntjes en heb jij persoonlijk contact met jouw SEA specialist. Dit doen wij via Whatsapp of e-mail, waar jij de voorkeur aan geeft. Je ontvangt van ons sowieso altijd een maandelijkse rapportage. 

Gratis Google quickscan t.w.v. €195,00?

Geen idee of Google Ads wat voor jou bedrijf is? Maak dan op een laagdrempelige manier kennis met de mogelijkheden door een gratis quickscan aan te vragen.

Ik wil graag een vrijblijvende quickscan!

Kansen in Google benutten?

Er zijn veel redenen om aan de slag te gaan met Google Ads. Het is verreweg de grootste zoekmachine van de wereld. Ruim 3.5 miljard zoekopdrachten per dag. Een zoekopdracht is een bewuste actie. Dan wil jij natuurlijk gevonden worden (lees: bovenaan staan) als jij een relevante dienst of product aanbiedt. 

Met SEA kun je snel resultaat behalen en je betaald alleen als iemand klikt op jouw advertentie. Super interessant dus!

Wij gaan graag met jouw business aan de slag. Dus neem gerust eens contact met ons op. Samen plannen we een kennismaking in en zullen jou verder vrijblijvend bijpraten over de mogelijkheden binnen Google Advertising. 

Scroll naar boven