Website Development

Een website is jouw online visitekaartje welke moet inspireren en vertrouwen geven...

Een website in passende huisstijl moet jouw potentiële klanten inspireren, interesseren en vertrouwen geven. Wij zorgen ervoor dat jouw website volledig aansluit op jouw huisstijl en doelgroep. Tevens zorgen we ervoor dat jouw website vindbaar is in Google, een goede SEO optimalisatie is hier zeer belangrijk. In de meeste gevallen moet een website ook verkopen, in dat geval zorgen wij voor conversieoptimalisatie (CRO).

PSD 8
0 %

van alle internetgebruikers heeft een mobiele telefoon.

0 %

van de consumenten start hun zoektocht op een mobiele telefoon.

0 %

van alle mobile gebruikers vinden een naadloze ervaring tussen alle media devices essentieel.

Wij zorgen dat jouw website geschikt is voor alle schermen

Door jouw website responsive (mobile first) te maken zorgen we dat deze gebruiksvriendelijk is op mobiele telefoons en tablets. Hiermee verzekeren we dat iedere klant de optimale beleving van jouw online visitekaartje ervaart.

Onze werkwijze

Tijdens het eerste gesprek bespreken we al jouw wensen en brainstormen we over de invulling hiervan. We geven advies over de content die nodig is om de website te vullen. Denk hierbij aan teksten, afbeeldingen, video’s enzovoorts. Daarnaast vragen we je om een moodboard te maken ter inspiratie voor ons.  

Wanneer jouw wensen duidelijk zijn begint het echte werk voor ons. We zetten met WordPress de basis neer en gaan vanuit daar alles volledig op maat inrichten. 

Tijdens het proces houden we jou op de hoogte van de voortgang door previews te sturen.  Dit geeft jou de mogelijkheid om tussentijds feedback te geven. Zo zorgen we dat het volledig aan jouw wensen voldoet.

Wanneer de volledige website klaar is lopen we samen met jou alle pagina’s nog een keer na. Op die manier kunnen we de laatste puntjes op de ‘i’ zetten. Waarna de website live kan gaan en jij deze vol trots aan de wereld kan tonen!

Nadat de website is opgeleverd is ben jij 100% de eigenaar. Je kan er voor kiezen om maandelijks support te ontvangen. Wij zorgen dan dat alles up-to-date blijft en staan voor je klaar wanneer er problemen (bugs) zijn of je per ongeluk een fout hebt gemaakt die we moeten herstellen.

Wil je iets toevoegen aan jouw website? Geen probleem, wij regelen het voor je! Samen gaan we weer aan de tekentafel.

Web hosting & Support

Naast het bouwen van een website of webshop kunnen wij ook de volledige hosting uit handen nemen. Het voordeel hiervan is dat je alleen met ons hoeft te schakelen. De lijntjes blijven dus kort.

Benieuwd hoe we jouw bedrijf verder kunnen helpen?

Kom gerust eens langs met jouw ideeën, samen sparren we over de mogelijkheden. Is jouw interesse gewekt en zijn we een match made in heaven? Dan gaan we knallen samen! Hopelijk tot snel.

Scroll naar top