Website Development

Een website is jouw online visitekaartje welke moet inspireren en vertrouwen geven...

Een website in passende huisstijl moet jouw potentiële klanten inspireren, interesseren en vertrouwen geven. Wij zorgen ervoor dat jouw website volledig aansluit op jouw huisstijl en doelgroep. Tevens zorgen we ervoor dat jouw website vindbaar is in Google, een goede SEO optimalisatie is hier zeer belangrijk. In de meeste gevallen moet een website ook verkopen, in dat geval zorgen wij voor conversieoptimalisatie (CRO).

Abstract Iphone Mockup Instagram Story (1)
0 %

van alle internetgebruikers heeft een mobiele telefoon.

0 %

van de consumenten start hun zoektocht op een mobiele telefoon.

0 %

van alle mobile gebruikers vinden een naadloze ervaring tussen alle media devices essentieel.

Wij zorgen dat jouw website geschikt is voor alle schermen

Door jouw website responsive (mobile first) te maken zorgen we dat deze gebruiksvriendelijk is op mobiele telefoons en tablets. Hiermee verzekeren we dat iedere klant de optimale beleving van jouw online visitekaartje ervaart.

Enkele voorbeelden

Onze werkwijze

Web hosting & Support

Naast het bouwen van een website of webshop kunnen wij ook de volledige hosting uit handen nemen. Het voordeel hiervan is dat je alleen met ons hoeft te schakelen. De lijntjes blijven dus kort.

Benieuwd hoe we jouw bedrijf verder kunnen helpen?

Kom gerust eens langs met jouw ideeën, samen sparren we over de mogelijkheden. Is jouw interesse gewekt en zijn we een match made in heaven? Dan gaan we knallen samen! Hopelijk tot snel.

Scroll naar boven