Wat we doen?

Er voor zorgen dat jij Geen Gedoe meer hebt met marketing en media...

Online Marketing

Online marketing is voor ieder merk, product of dienst belangrijk. Wij weten als geen ander hoe waardevol de inzet van online marketing kan zijn. Wij weten ook dat velen zelf geen interesse hebben of simpelweg te weinig tijd en/of kennis hebben. 

Wij helpen jou graag in de wereld van social media, e-mail marketing, social advertising, SEO, SEA, data analyse, website optimalisatie en meer. Ons doel is om jouw online zichtbaarheid te verbeteren en door middel van optimalisatie up to date te houden. Met als doel, meer sales!

Website Development

Een website behoort tot jouw online visitekaartje. Een website in passende huisstijl moet jouw potentiële klanten interesseren en vertrouwen geven. Wij zorgen ervoor dat jouw website volledig aansluit op jouw huisstijl en doelgroep. Tevens zorgen we ervoor dat jouw website vindbaar is in Google, een goede SEO optimalisatie is hier zeer belangrijk. 

Kan jouw website een opfrisbeurt gebruiken? Ben je niet vindbaar? Of heb je een compleet nieuwe website / webshop nodig? Wij gaan graag de uitdaging aan om er samen met jou een succes van te maken!

Content Creatie​

Content creatie is alle informatie die je zelf bedenkt en ontwikkelt om jouw informatie met andere te delen. Eigen content is mega belangrijk, dit zegt namelijk wie jij bent, wat je doet en hoe het er uit ziet. Content moet jouw potentiële klanten nieuwsgierig maken en binnen hengelen. Jouw content is terug te vinden op jouw website, socials, advertenties. 

Wij helpen jou bijzonder graag bij het bedenken en ontwikkelen van eigen, pure content. Denk hierbij aan een te gekke promotionele video of een professionele fotoshoot. Maar ook artwork design, blogs, storytelling en andere media uitingen behoren tot content creatie.

Social Media

Social media, wie kent het tegenwoordig niet? Jong en oud weten platformen als Facebook en Instagram massaal te vinden en scrollen er lustig op los. Tijdens dat scrollen wil jij natuurlijk zichtbaar zijn. Jouw merk, product of dienst moet onder de aandacht gebracht worden.

Wil jij jouw online zichtbaarheid verbeteren op social media? Geen Gedoe kan jou helpen met het consequent bijhouden van jouw social media accounts zodat jouw timeline er strak uit ziet en jouw doelgroep bereikt wordt. Hiervoor hebben we diverse social media abonnementen, klik op meer info voor de uitgebreide mogelijkheden!  

Branding

Je hebt een idee, je bent net gestart met je eigen bedrijf of je wilt je merkbeleving een nieuwe boost geven, maar je weet niet zo goed hoe je jouw bedrijf, merk of product in de markt moet zetten? 

Wij zorgen er graag samen met jou voor dat dit Geen Gedoe oplevert en jij binnen de kortste keren een duidelijke strategie en ijzersterk merk hebt staan. Ga jij de uitdaging met ons aan? 

Grafisch ontwerp & vormgeving

Onze grafische vormgevers zorgen ervoor dat jouw bedrijf, merk, product, dienst er op en top uit ziet. Start je een nieuw bedrijf, dan ontwerpen wij graag jouw logo en verzorgen een complete huisstijl. Het is namelijk super belangrijk dat je goed voor de dag komt. Zowel online als offline. 

Onze vormgevers zijn ook uitermate goed inzetbaar voor het ontwerpen en/of visueel opmaken van reclame en drukwerk, webdesign, opmaak documenten en overige media uitingen. Ook audiovisueel (video) kunnen we goed uit de voeten. Heb je zelf video materiaal? Wij maken er graag een toffe en kwalitatief hoogwaardige promotie video van!

 

Offline marketing

De afgelopen jaren hebben we een transitie doorgemaakt waarvan we van offline marketing voornamelijk naar online marketing zijn gegaan. De posters in de cafetaria hebben plaats gemaakt voor een advertentie campagne op Facebook. Waarom? Online marketing is meetbaar en goedkoper.

Toch is offline marketing erg belangrijk, want je wilt tenslotte overal zichtbaar zijn. Voorbeelden van offline marketing zijn advertenties in huis-aan-huisbladen, tijdschriften, televisie- en radioreclame, wegreclame, promotieteams (merkactivaties) en beurzen. Vaak gaan online- en offlinereclame hand in hand, het versterkt elkaar. Offline marketing hoeft niet altijd duur te zijn, we sparren graag over de mogelijkheden. Samen kunnen we toffe campagnes bedenken en uitvoeren.

Geen Gedoe voor starters

Als startende ondernemer moet je aan ontzettend veel zaken denken. Sommige zaken weet je wellicht niet eens. Gelukkig hebben wij al vaker met dit bijltje gehakt. 

Wij helpen jou graag bij het opstarten en laten groeien van jouw bedrijf. Met onze one-stop-shop voor allerhande marketing zaken kunnen wij jou helpen met met alles omtrent marketing en sales. Dit regel je allemaal met slechts één persoon uit onze organisatie. Hoe lekker is dat!

Je hoeft dus niet op zoek naar een grafisch vormgever, website bouwer, marketeer, adviseur. Dit heb je allemaal in een klap. Geen Gedoe dus! Ben jij er klaar voor? 

Benieuwd hoe we jouw bedrijf verder kunnen helpen?

Maak kennis met ons en ontdek de mogelijkheden die perfect aansluiten bij jouw bedrijf. Maak vrijblijvend een afspraak.

Scroll naar boven