Geen Gedoe voor starters

Een one-stop-shop voor de ontwikkeling en groei van jouw business

Starters opgelet! Niets is lekkerder om direct van start te kunnen gaan met je eigen bedrijf. Maar voordat dit mogelijk is moet er nog van alles bedacht en geregeld worden. Want jij wilt natuurlijk goed zichtbaar zijn en omzet draaien.

Gedoe… Meestal heb je voor al deze werkzaamheden verschillende partners nodig, die alles weer op elkaar moeten afstemmen. Denk aan een grafisch vormgever, website bouwer, online marketeer, brand manager, tekstschrijver. 

Jij bent degene die dit allemaal moet uitzoeken en coördineren. Best veel werk en de kans is groot dat je ook niet overal kennis van hebt. Je moet daarnaast ook nog eens overal de juiste partner voor vinden, niet gemakkelijk!

Hoe ideaal is het dan als je dit allemaal bij één partij neer kunt leggen, met één contactpersoon. Een partij die samen met jou de uitdaging aan gaat om jouw bedrijf snel en goed op te starten en te laten groeien. Korte lijntjes, altijd een sparringspartner, expert in marketing, commercieel ingesteld, creatief en betrouwbaar. 

”Een one-stop-shop voor de ontwikkeling en groei van jouw business”
 
Wij zijn graag deze partij! Geen Gedoe staat voor jou klaar en gaat graag samen met jou de uitdaging aan. Naast onze marketing skills zijn we ook gedreven ondernemers, net zoals jij!  

Wil jij Geen Gedoe? Dan is Geen Gedoe er voor jou!

Waar wij starters bij kunnen helpen:

Voordelen voor starters

Een one-stop-shop voor jouw business, dus pure tijdwinst

Je krijgt 10% korting op onze reguliere tarieven

Altijd een sparrings-partner, direct contact via Whatsapp

Samen ondernemen, groeien en winnen

Mogelijkheid om in termijnen te betalen

Starter: Dominique De Ruijter

De eerste starter aan boord van Geen Gedoe is Dominique De Ruijter. Zij is fysiotherapeute, orthomoleculair therapeut en osteopaat in opleiding. Binnenkort mag zij de osteopathie opleiding afronden en alles wat zij heeft geleerd in de praktijk gaan toepassen. Nu doet zij dit nog binnen Fysio Puur, maar haar ambities rijken verder. Ze wil al haar kennis uit de diverse opleidingen samenbrengen en delen met andere. Dit onder haar eigen (merk)naam ”Dominique De Ruijter”. 

Dominique heeft bij Geen Gedoe aangeklopt om haar te ondersteunen in het opstarten van deze onderneming. Dominique weet goed wat haar doelen zijn en hier gaan we dan ook mee aan de slag. 

We zijn gestart met een brainstormsessie om de branding en strategie te bepalen. Denk hierbij aan belangrijke waarden en visuele uitstraling. Er is een moodboard gemaakt, waar de grafische vormgever mee aan de slag kon. Vervolgens is er een logo en huisstijl ontworpen. De volgende stap was de website, welke we in passende minimalistische stijl hebben ontworpen en gebouwd. 

Op dit moment werken we aan het design van diverse documenten zoals een e-book en behandelplan. Dit gevolgd door social media templates, om ook daar in dezelfde stijl zichtbaar te zijn. 

Kom gewoon langs

Sta je op het punt om te starten of ben je net gestart en kan je wel wat hulp gebruiken? Kom vrijblijvend op gesprek, samen sparren we over de mogelijkheden!

Scroll naar boven