Wekelijks Zichtbaar

Minimaal shinen op diverse social media kanalen...

Wil jij Geen Gedoe met social media en wekelijks zichtbaar zijn? Dan is dit social media pakket perfect voor jou. Wij plaatsen voor jou een uniek bericht per week op maximaal twee verschillende social media kanalen naar keuze. Hiermee ben je dus Wekelijks Zichtbaar op verschillende kanalen voor jouw doelgroep. Dit is wat je minimaal nodig hebt om jouw doelgroep te laten zien dat je er bent. 

62,-

per week

Waarom dit pakket?

Dit pakket is ideaal als je een keer per week zichtbaar wilt zijn op social media. In totaal krijg je een uniek bericht per week, verdeeld over maximaal twee social media kanalen. Denk hierbij aan Facebook en Instagram (andere kanalen mogelijk in overleg). Wij adviseren je vrijblijvend over content die je kan maken. Jullie leveren content (afbeelding, video, tekst) aan welke wij visueel opmaken, finetunen en posten. Dit bericht tonen we dan op twee kanalen, op zowel de timeline als de stories.

Voor wie?

Je kent het wel, geen tijd, net iets te weinig kennis, geen inspiratie. Je weet gewoon dat social media wel belangrijk kan zijn en dat het goed is om wekelijks zichtbaar te zijn, maar het blijft lastig om het zelf bij te houden en te voorzien van de juiste kwaliteit. Komt dit je herkenbaar voor? Gaat dit over jou? Dan is dit pakket uitermate geschikt voor jou. Dit pakket is een koopje om wekelijks zichtbaar te zijn op social media, met de juiste uitstraling en kwaliteit!

2

Social Media
kanalen

Binnen dit pakket heb je de mogelijkheid om op maximaal twee social media kanalen (Facebook en/of Instagram) content te laten plaatsen.

Liever op andere kanalen zoals LinkedIn, Snapchat, YouTube, Soundcloud of Spotify zichtbaar? In overleg kijken we naar de mogelijkheden.

1

Bericht
per week

In totaal heb je de ruimte om iedere week een bericht te plaatsen, verdeeld over maximaal twee kanalen. Jij levert de content bij ons aan, wij verwerken dit in een passend bericht inclusief visuele opmaak. Dit bericht tonen we dan op twee kanalen, op zowel de timeline als de stories.

1

Advertentie campagnes

Het is mogelijk om aan een bericht in de maand een advertentie te koppelen. Wij installeren dan een advertentie in het advertentiebeheer. Dit is mogelijk voor Facebook en Instagram.

1

Contactuur met marketeer

Bij Geen Gedoe heb je kort contact met jouw persoonlijke marketeer. In dit pakket zit één contact uur inclusief. Deze kan je gebruiken om te brainstormen en om alle zaken rondom de content en eventuele advertenties te bespreken.

2

Social Media
kanalen

Binnen dit pakket heb je de mogelijkheid om op twee social media kanalen content te laten plaatsen. Denk hierbij aan Facebook, Instagram, LinkedIn, Snapchat, TikTok.

2

Berichten
per week

In totaal heb je de ruimte om iedere week vier berichten te plaatsen, verdeeld over twee kanalen. Jij levert de content bij ons aan, wij verwerken dit in een passend bericht inclusief visuele opmaak.

1

Advertentie campagnes

Het is mogelijk om aan twee berichten in de maand een advertentie te koppelen. Wij installeren dan een advertentie in het advertentiebeheer. Dit is mogelijk voor Facebook en Instagram.

1

Contactuur met marketeer

Bij Geen Gedoe heb je kort contact met jouw persoonlijke marketeer. In dit pakket zitten twee contact uren inclusief. Deze kan je gebruiken om te brainstormen en om alle zaken rondom de content en eventuele advertenties te bespreken.

Wat zit er verder bij inbegrepen?

Wij ontvangen van jou de content die je wilt plaatsen. Denk hierbij aan foto’s, video’s en teksten. Wij gaan dit dan verwerken in een bericht, we checken of het tekstueel klopt en zullen dit naar eigen inzicht finetunen. We zorgen dat de foto of video wordt voorzien van jouw logo / huisstijl. Wij plaatsen of plannen het vervolgens in op het afgesproken kanaal en datum/tijdstip. Content dient twee dagen van te voren worden aangeleverd. 

En wat juist niet?

Binnen dit pakket bedenken we niet de berichten die geplaatst gaan worden. We adviseren jou wel, maar je moet echt zelf de content aanleveren. Wij maken het visueel in orde, maar dit is niet inclusief de volledige vormgeving van een bericht.

Wij kunnen wel de content voor jouw berichten bedenken, ontwikkelen en uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan een video of een fotoshoot. Dit valt dan buiten het pakket en zijn eenmalige extra kosten. Wij hebben professionele fotografen en videografen, dus dat is geen probleem!

Waar kunnen we jou nog meer bij helpen?

Wil jij Geen Gedoe?

Heb jij interesse in dit social media pakket? Wil je het net iets anders? Is het helemaal top en wil je aan de slag? Neem direct contact met ons op en kom bij ons op de koffie!

Scroll naar boven