Super Opvallend

Dagelijks de blits maken op diverse social media kanalen

Wil jij Geen Gedoe met social media en Super Opvallend zijn? Dan is dit social media pakket perfect voor jou. Wij plaatsen voor jou vijf berichten in de week op twee social media kanalen naar keuze. Hiermee ben je dus Super Opvallend voor jouw doelgroep. 

187,-

per week

Waarom dit pakket?

Dit pakket is ideaal als je dagelijks zichtbaar wilt zijn op social media. In totaal plaatsen we vier unieke berichten per week, verdeeld over twee social media kanalen. Denk hierbij aan Facebook en Instagram. Wij adviseren je vrijblijvend over content die je kan maken. Samen bedenken we een strategie en passende content. Dit komt tot uiting in een passend social media plan. 

Jij levert zelf foto en/of video content aan, plus een stukje tekst. Wij zorgen dat foto of videomateriaal visueel wordt opgemaakt en we finetunen de tekst. Dit bericht tonen we dan op twee kanalen, op zowel de timeline als de stories.

Voor wie?

Je kent het wel, geen tijd, net iets te weinig kennis, geen inspiratie. Je weet gewoon dat social media belangrijk is en dat het goed is om dagelijks zichtbaar te zijn, maar het blijft lastig om het zelf bij te houden. Komt dit je herkenbaar voor? Gaat dit over jou? Dan is dit pakket uitermate geschikt voor jou. Dit pakket is tevens een zeer betaalbare optie om Super Opvallend te zijn op social media!

Wil je dagelijks zichtbaar zijn en dat wij ook alle content bedenken, creëren, visueel opmaken en posten? Kies dan het Full Support pakket!

2

Social Media
kanalen

Binnen dit pakket heb je de mogelijkheid om op twee social media kanalen content te laten plaatsen (Facebook & Instagram). Zowel in de timeline als in de story.

Liever op andere kanalen zoals LinkedIn, Snapchat, YouTube, Soundcloud of Spotify zichtbaar? In overleg kijken we naar de mogelijkheden.

4

Berichten
per week

In totaal heb je de ruimte om iedere week vier unieke berichten te plaatsen, verdeeld over twee kanalen. Jij levert de content (foto, video, stukje tekst) bij ons aan, wij verwerken dit in een passend bericht inclusief visuele opmaak. Dit bericht tonen we dan op twee kanalen, op zowel de timeline als de stories.

4

Advertentie campagnes

Het is mogelijk om aan vier berichten in de maand een advertentie te koppelen. Wij installeren dan een advertentie in het advertentiebeheer. Dit is mogelijk voor Facebook en Instagram. Andere kanalen in overleg.

4

Contacturen met marketeer

Bij Geen Gedoe heb je kort contact met jouw persoonlijke marketeer. In dit pakket zitten vier contact uren inclusief. Deze kan je gebruiken om te brainstormen en om alle zaken rondom de content en eventuele advertenties te bespreken.

2

Social Media
kanalen

Binnen dit pakket heb je de mogelijkheid om op twee social media kanalen content te laten plaatsen. Denk hierbij aan Facebook, Instagram, LinkedIn, Snapchat, TikTok.

4

Berichten
per week

In totaal heb je de ruimte om iedere week vier berichten te plaatsen, verdeeld over twee kanalen. Jij levert de content bij ons aan, wij verwerken dit in een passend bericht inclusief visuele opmaak.

3

Advertentie campagnes

Het is mogelijk om aan twee berichten in de maand een advertentie te koppelen. Wij installeren dan een advertentie in het advertentiebeheer. Dit is mogelijk voor Facebook en Instagram.

4

Contacturen met marketeer

Bij Geen Gedoe heb je kort contact met jouw persoonlijke marketeer. In dit pakket zitten twee contact uren inclusief. Deze kan je gebruiken om te brainstormen en om alle zaken rondom de content en eventuele advertenties te bespreken.

Wat zit er verder bij inbegrepen?

Wij ontvangen van jou de content (foto, video en een stukje tekst) die je wilt plaatsen. Wij gaan dit dan verwerken in een bericht, we checken of het tekstueel klopt en zullen waar nodig finetunen. Daarnaast zorgen we dat de foto of video wordt voorzien van jouw logo / huisstijl. Wij plaatsen het vervolgens op het afgesproken kanaal. Content dient twee dagen van te voren worden aangeleverd. Last minute berichten kunnen in overleg!

En wat juist niet?

Wij ontvangen van jou foto en video content welke wij kunnen gebruiken. Is er geen of niet voldoende foto en video content of de kwaliteit is niet optimaal, dan is het belangrijk om deze te laten ontwikkelen. Wij kunnen jou hier uitstekend bij helpen. Wij beschikken over professionele fotografen en videografen en kunnen samen geweldige content maken! Deze content kunnen we doorgaans wel een tijdje gebruiken. Als wij denken dat het goed is om nieuwe content te schieten zullen we jou hierover informeren. Wil je zelf eerder nieuwe content, dan laat je dit gewoon aan ons weten. Deze kosten zijn eenmalig en zullen we eerst offreren.

Waar kunnen we jou nog meer bij helpen?

Wil jij Geen Gedoe?

Heb jij interesse in dit social media pakket? Wil je het net iets anders? Is het helemaal top en wil je aan de slag? Neem direct contact met ons op en kom bij ons op de koffie!

Scroll naar boven