Geen Gedoe

Sit back and relax! Iedere dag shinen op diverse social media kanalen...

Wil jij Geen Gedoe met social media en iedere dag de blits maken op verschillende social media kanalen? Dan is dit social media pakket perfect voor jou. Wij bedenken, creëren, designen en plaatsen voor jou iedere dag berichten op diverse social media kanalen. Hiermee ben je dus Altijd Aanwezig voor jouw doelgroep.

374,-

per week

Waarom dit social media pakket?

Dit social media pakket is perfect als jij iedere dag zichtbaar wilt zijn op social media en hier zelf zo min mogelijk mee bezig wilt zijn. Je krijgt van ons full support. Dagelijks zijn onze professionals voor jouw bedrijf, merk, product, dienst in de weer om toffe content te bedenken, creëren en posten. 

Samen bedenken we een strategie en passende content. Dit komt tot uiting in een op maat gemaakt social media plan inclusief een content kalender, welke onze social media managers zullen uitvoeren. Het ontwikkelen van foto en video content is niet inclusief, dit kunnen wij uiteraard wel verzorgen. Check hier meer info over content creatie. 

Voor wie?

Dit pakket is ideaal voor bedrijven die niemand in dienst willen of kunnen nemen om de volledige social media marketing te organiseren, maar wel echt graag volle bak aanwezig willen zijn. 

Zelf heb je te weinig tijd en moeten jij en je team je focussen op andere zaken. Wij gaan met jou een social media plan opstellen en goede afspraken maken. Vervolgens zorgen wij ervoor dat jij een verpletterende indruk maakt bij jouw volgers en (potentiële) klanten.

Voor o.a. Party-vervoer.nl hebben wij dit pakket gerealiseerd, zie hier de resultaten als voorbeeld indicatie! Is jouw interesse gewekt? Neem contact met ons op en we gaan vrijblijvend met elkaar om tafel.

2

Social Media
kanalen

Binnen dit pakket heb je de mogelijkheid om op twee social media kanalen content te laten plaatsen (Facebook & Instagram). Zowel in de timeline als in de story.

Liever op andere kanalen zoals LinkedIn, Snapchat, YouTube, Soundcloud of Spotify zichtbaar? In overleg kijken we naar de mogelijkheden.

7

Berichten
per week

In totaal heb je de ruimte om iedere week zeven berichten te plaatsen, verdeeld over twee kanalen. Wij bespreken van te voren de content die we gaan ontwikkelen. Wij maken vervolgens tekstueel en visueel alle berichten en posten deze op de afgesproken momenten. Het creëren van foto en video content is niet inclusief. Dit kunnen wij uiteraard wel verzorgen, graag zelfs!

8

Advertentie campagnes

Het is mogelijk om aan acht berichten in de maand een advertentie te koppelen. Wij installeren dan een advertentie in het advertentiebeheer. Dit is mogelijk voor Facebook en Instagram. Andere kanalen in overleg. Gedurende de looptijd zullen wij de advertenties monitoren en optimaliseren waar nodig.

8

Contacturen met marketeer

Bij Geen Gedoe heb je kort contact met jouw persoonlijke marketeer. In dit pakket zitten acht contact uren inclusief. Deze kan je gebruiken om te brainstormen en om alle zaken rondom de content en eventuele advertenties te bespreken.

2

Social Media
kanalen

Binnen dit pakket heb je de mogelijkheid om op twee social media kanalen content te laten plaatsen. Denk hierbij aan Facebook, Instagram, LinkedIn, Snapchat, TikTok.

7

Berichten
per week

In totaal heb je de ruimte om iedere week vier berichten te plaatsen, verdeeld over twee kanalen. Jij levert de content bij ons aan, wij verwerken dit in een passend bericht inclusief visuele opmaak.

2

Advertentie campagnes

Het is mogelijk om aan twee berichten in de maand een advertentie te koppelen. Wij installeren dan een advertentie in het advertentiebeheer. Dit is mogelijk voor Facebook en Instagram.

2

Contacturen met marketeer

Bij Geen Gedoe heb je kort contact met jouw persoonlijke marketeer. In dit pakket zitten twee contact uren inclusief. Deze kan je gebruiken om te brainstormen en om alle zaken rondom de content en eventuele advertenties te bespreken.

Website en campagnes

Dit pakket zet volle bak in op social media marketing. Het bedenken, maken en posten van content. Ook installeren we advertenties in het advertentiebeheer en koppelen deze aan de door jou aangewezen berichten. Wat niet inclusief is, maar wel erg belangrijk als het gaat om effectieve conversie campagnes (leads / sales), is de landingspagina die gekoppeld is aan een advertentie. Wij kunnen deze pagina’s bouwen afhankelijk van de software die je gebruikt. Mochten wij dit om welke reden dan ook zelf niet kunnen doen, dan kunnen we jou of de web bouwer hierover adviseren. Een landingspagina is namelijk enorm belangrijk in het sales traject. Een potentiële klant gaat namelijk iets kopen of afhaken. 

Content creatie

Wij ontvangen van jou foto en video content welke wij kunnen gebruiken. Is er geen of niet voldoende foto en video content of de kwaliteit is niet optimaal, dan is het belangrijk om deze te laten ontwikkelen. Wij kunnen jou hier uitstekend bij helpen. Wij beschikken over professionele fotografen en videografen en kunnen samen geweldige content maken! Deze content kunnen we doorgaans wel een tijdje gebruiken. Als wij denken dat het goed is om nieuwe content te schieten zullen we jou hierover informeren. Wil je zelf eerder nieuwe content, dan laat je dit gewoon aan ons weten. Deze kosten zijn eenmalig en zullen we eerst offreren.

Waar kunnen we jou nog meer bij helpen?

Wil jij Geen Gedoe?

Heb jij interesse in dit social media pakket? Wil je het net iets anders? Is het helemaal top en wil je aan de slag? Neem dan snel contact met ons op en kom vrijblijvend bij ons op de koffie!

Scroll naar boven