Magna Vloeren

Magna Vloeren is een écht familiebedrijf dat al drie generaties wordt voortgezet. Door de jaren aan kennis zijn zij de experts op het gebied van vloeren.

Het familiebedrijf in een stoer nieuw jasje

De nieuwe huisstijl van Magna vloeren hebben we in een stoer industrieel jasje gehezen.

Modern en gebruiksvriendelijk

De nieuwe website heeft een modern uiterlijk gekregen waar makkelijk doorheen te navigeren is.

Opvallen op social media

Met de nieuwe social media templates en de ondersteuning bij het posten valt Magna Vloeren op.

Over Magna Vloeren

Magna Vloeren is een écht familiebedrijf dat al drie generaties wordt voortgezet. Door de kennis die ze in al die jaren hebben ogedaan zijn ze uitgegroeid tot een toonaangevend vloerenbedrijf. Geen uitdaging is te gek zolang ze hun uitmuntende kwaliteit kunnen waarborgen.

Strategie

Samen met de twee eigenaren en tevens broers zijn we gestart met een strategische brainstormsessie. Middels deze sessie vergaren we zoveel mogelijk informatie over de onderneming en de mensen achter de onderneming.

Nadat we een hoop informatie hebben verzamelend stippen we een strategische roadmap uit. Hoe staan we er nu voor en waar gaan we naar toe.

Een stoere en moderne uitstraling

Na het uitwerken van de strategie was het duidelijk wat Magna Vloeren wil. Een nieuwe stoere industriële uitstraling, waar het familiebedrijf nog wel in te herkennen is. 

Als resultaat heeft het logo een strakke uitstraling gekregen, die naast de naam van het bedrijf, ook refereert naar de namen van de twee broers Marko en Michel Verbeek.

Strakke website gevuld met eigen content

De nieuwe website van Magna Vloeren is een grote sfeerimpressie van het bedrijf. Een bezoeker krijgt tijdens zijn bezoek een goed beeld van hoe ze te werk gaan en wat Magna Vloeren oplevert. Dit komt mede doordat de hele website gevuld is met eigen foto materiaal.

Daarnaast hebben we de website zo ingericht dat je binnen drie stappen makkelijk een showroom afspraak kan maken.

Opvallend en herkenbaar op social media

Magna is specialist op het gebied van vloeren, wij zijn dat op het gebied van media en marketing. Zij hebben ons daarom gevraagd of wij de social media pagina’s up to date willen houden. Uiteraard is dat voor ons geen probleem.

Onze vormgever heeft een strak design ontworpen. Aan de hand van dit design zorgen wij wekelijks voor nieuwe en strakke content op de social media kanalen van Magna. 

Zij hebben hier verder geen omkijken naar, foto content wordt door een fotograaf aangeleverd en wij doen de rest!

Enthousiast?

Enthousiast over het resultaat van Magna Vloeren? Maak kennis met ons en ontdek de mogelijkheden die perfect aansluiten bij jouw bedrijf.
Scroll naar boven