Magna Vloeren

Strategie, rebranding (logo, huisstijl en website), SEO, copywriting, CRO

Vraagstuk Magna Vloeren

Magna Vloeren is een écht familiebedrijf dat al drie generaties wordt voortgezet. Zij hebben bij ons aangeklopt voor een bedrijfsanalyse op het gebied van media en marketing.

Uit onze analyse is gebleken dat een nieuwe look and feel geen overbodige luxe zou zijn. Het logo, de huisstijl en de website verdiende wel een make over.

Magna Vloeren kon zich hier in vinden en hebben ons de opdracht gegeven om dit prachtige familiebedrijf in een nieuw jasje te steken. 

Wat we hebben gedaan

Samen met de twee eigenaren en tevens broers zijn we gestart met een strategische brainstormsessie. Middels deze sessie vergaren we zoveel mogelijk informatie over de onderneming en de mensen achter de onderneming.

We bespreken de wensen aangaande vormgeving voor een logo en huisstijl. Hierin leveren zij zelf ook de nodige input aan. Vervolgens werken we alles uit en gaan we aan de slag.

Buiten het logo en de huisstijl hebben we een volledig nieuwe website ontwikkelt dat is gericht op zowel de zakelijke als de particuliere markt. 

De website is vervolgens SEO geoptimaliseerd en voorzien van de juiste copywriting. Alle teksten zijn in dezelfde tone of voice geschreven. 

Het Resultaat

Logo & huisstijl

Voor Magna Vloeren hebben we een nieuw, strak en modern logo ontwikkelt. 

Heb jij een nieuw logo nodig of kan jouw huisstijl wel een update gebruiken?
Neem dan eens contact met ons op en dan kijken we samen vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Nieuwe website

De nieuwe website van Magna Vloeren fungeert als online visitekaartje waar geïnteresseerden hun eerste informatie kunnen vinden. De gehele website is voorzien van eigen foto content, dus geen stock foto’s. Dit geeft de website een persoonlijke, professionele en strakke look. 

Social media beheer

Magna is specialist op het gebied van vloeren, wij zijn dat op het gebied van media en marketing. 

Zij hebben ons daarom gevraagd of wij de social media pagina’s up to date willen houden. Uiteraard is dat voor ons geen probleem.

Onze vormgever heeft een strak design ontworpen. Aan de hand van dit design zorgen wij wekelijks voor nieuwe en strakke content op de social media kanalen van Magna. 

Zij hebben hier verder geen omkijken naar, foto content wordt door een fotograaf aangeleverd en wij doen de rest!

Heb jij ook interesse in strakke content?
Wil jij ook nieuwe content laten maken voor jouw merk, product of dienst? Neem dan eens contact met ons op en dan kijken we samen vrijblijvend naar de mogelijkheden! Wij kunnen jou helpen van creatief proces (bedenken en uitwerken) tot het uitvoeren (filmen/fotograferen) en het monteren van de video’s of het na-bewerken van de foto’s. 

Benieuwd hoe we jouw bedrijf verder kunnen helpen?

Maak kennis met ons en ontdek de mogelijkheden die perfect aansluiten bij jouw bedrijf. Maak vrijblijvend een afspraak.

Scroll naar top