Lekker Geel Busje

Busreizen in unieke (gele) partybussen, dat is waar Lekker Geel Busje voor staat

Meer busreizen

Lekker Geel Busje kwam in Februari 2022 bij ons met de vraag of wij een goede manier wisten om meer busreizen voor hen te realiseren. Wij zagen hierbij direct kansen binnen Google Ads, een ideale tool om meer relevant verkeer te genereren. In Maart 2022 zijn we gestart met het draaien van Google Ads campagnes, en met succes!

0 %
Conversiepercentage
0
Conversies
0
Kosten per Conversie

Bovenstaande resultaten zijn gerealiseerd in 6 maanden tijd, van 1 Maart 2022 tot 1 September 2022

Strategie

Onze Google Ads expert Rob is na het ontvangen van de opdracht direct aan de slag gegaan met het bepalen van de juiste strategie. Lekker Geel Busje gaf duidelijk aan dat ze graag gevonden willen worden op de (nieuwe) merknaam en dat de focus uit ging naar busreizen in de omgeving van de vestiging.

Op basis hiervan zijn 3 campagnes opgesteld met een focus op branding, op de juiste locaties en op activerende zoekwoorden

Waarom het werkt

Google Ads geeft iedere business de kans om op een uniek moment in de klantreis te communiceren met de potentiële klant. De klant is op zoek naar de dienst of het product van jouw business wanneer hij of zij een zoekopdracht indient in Google. 

Om dan jouw advertentie te kunnen tonen is ontzettend waardevol en verhoogt de kans op conversies enorm. In tegenstelling tot social media advertenties of display advertenties stoor je mensen niet in hun bezigheden, maar bied je juist waarde door op de juiste plek en op het juiste moment aanwezig te zijn. 

Duidelijke ads x Duidelijke ontvangst

Door de potentiële klant te voorzien van een duidelijke advertentie met relevante informatie breng je ze naar de website. Daar stopt de klantreis echter niet.

Het is van groot belang om te zorgen dat de website op de juiste manier is ingericht om een zo prettig mogelijke ontvangst te realiseren. Hierdoor maximaliseer je de kans op een conversie

Altijd gevonden worden op Google

De succesvolle Google Ads campagne van Lekker Geel Busje zorgt er voor dat zij altijd gevonden worden op Google wanneer iemand in het werkgebied van Lekker Geel Busje op zoek gaat naar een (feest)busreis. 

Dit heeft voor ontzettend veel nieuwe aanvragen, leuke busreizen en nieuwe connecties gezorgd. En wij van Geen Gedoe zijn er trots op dat wij daar ons steentje aan bij hebben kunnen dragen. 

Enthousiast?

Wil jij ook een Google Ads campagne die werkt voor jouw bedrijf? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze Google Ads expert Rob.  

Scroll naar boven