Falcon Ink

Falko van Falcon Ink wilde graag zijn huidige goed lopende tattoo studio naar een nieuw niveau tillen. Daarvoor wilde hij meer relevant verkeer naar zijn website leiden. Vanuit Geen Gedoe gingen we aan de slag met een advertentieplan voor Google Ads & social media.

Klantreis momenten

Google Ads & social media bieden de mogelijkheid om klanten in twee fases van de klantreis aan te spreken, voor maximaal resultaat. 

Focus op kosten per conversie

Campagnes moeten rendabel zijn, vandaar dat de focus bij beide platformen werd gelegd op de kosten per conversies.

Altijd aanwezig

Een combinatie van platformen inzetten zorgt er voor dat je altijd aanwezig bent. Voor zowel mensen die een tattoo overwegen, als actief zoekende leads.

De uitdaging

Hoe kunnen wij succesvolle online aanwezigheid creëren zonder daarbij in te leveren aan rendement. De tattoo branche is een competitieve branche waarbij veel aanbieders eenzelfde soort dienst aanbieden. Hoe onderscheid je je daarin?

Strategie

Na enkele spar sessies op kantoor tussen Jessie, Wiljan en Rob werd al snel duidelijk dat we gebruik moesten maken van de unieke elementen van Falcon Ink.

Falcon Ink staat namelijk voor persoonlijk contact, top kwaliteit en heeft als extra unieke eigenschap dat ze internationale topartiesten vanuit het buitenland naar Falcon Ink halen om daar periodiek te tatoeëren

Als team hebben we daarna besloten dat dit de rode draad in de campagne zou worden.

Snel schakelen

Door constant in nauw contact te blijven met Falko werd er snel geschakeld en stonden er naar korte tijd campagnes klaar op zowel social media als binnen Google Ads. De campagnes werden afgestemd op de eerder benoemde strategie en werden volledig gemaakt door een persoonlijke touch van Falko toe te voegen. 

Binnen korte tijd stonden er enkele mooie campagnes, gericht op alle aspecten van de business van Falcon Ink

 

Snel vollopende agenda

De agenda van Falcon Ink liep al snel vol met afspraken die afkomstig waren uit de social media en google advertenties. Het traffic dat afkomstig was van de campagnes bleek het juiste profiel te zijn, waardoor er mooie resultaten behaald werden, zonder de kosten per conversie uit het oog te verliezen. 

Hierdoor staat er een rendabele campagne die op constante basis intake gesprekken realiseert voor Falcon Ink, ook nu nog. 

De resultaten

Conversies

Over beide platformen genomen werden er in 4 maanden tijd maar liefst 278 conversies gerealiseerd, waarbij een conversie staat voor een gepland intakegesprek. 

Kosten per Conversie

Over beide platformen genomen werd in 4 maanden tijd een kosten per conversie behaald van ongeveer 24 euro per conversie. Iets waar Falcon Ink erg blij mee is!

Pagina groei

Het laten groeien van de pagina likes op social media was het secundaire doel van de campagne. Met maar liefst meer dan 2500 nieuwe pagina likes was ook dat een succes!

Enthousiast?

Enthousiast over het resultaat van Falcon Ink? Wij vertellen je graag wat we zouden kunnen betekenen voor jouw business. Neem snel contact met ons op!

Scroll naar boven