DioFit Venray

Vernieuwde website, SEO, CRO, content creatie (videocontent en foto's), lead campagne, social advertising en offline marketing.

Probleem van de klant

Door COVID-19 zijn er helaas klanten verloren gegaan, dit betekent minder inkomsten. Dat terwijl de hoge kosten van een grote gym als DioFit Venray doorlopen.  Vlak voor de crisis is er door DioFit ook een gloednieuwe eGym aangeschaft. Maar naar 5 weken moesten de deuren gesloten worden. Sinds 1 juli mogen de deuren weer geopend zijn en moeten investeringen en gelede schade terugverdiend worden. Dit door het binnenhalen van nieuwe leden. Wij zijn door DioFit ingeschakeld om dit probleem op te lossen. Bekijk op deze pagina wat we allemaal hebben gedaan!

Wat we hebben gedaan

Om nieuwe leden te werven hebben we samen met DioFit een brainstorm gehouden waar vervolgens een plan van aanpak is uitgerold. We hebben de website volledig vernieuwd en voorzien van eigen content. Deze eigen content hebben we een dag voor opening geschoten in de gym. Wij hebben alles verzorgd, denk hierbij aan het filmplan, filmen, videomontage en oplevering van diverse video’s. We hebben met dit materiaal diverse advertenties geplaatst op social media. Het doel van de advertenties is het binnenhalen van leads (een gratis proefles). 

Het Resultaat

Content creatie

In het kader van content creatie hebben we diverse video’s gemaakt, iedere video heeft zijn eigen boodschap en doelstelling. In de voorbeelden hebben we een video voor de eGym die vlak voor de crisis is aangeschaft door DioFit en die nu terugverdiend moet worden.

De tweede video is een algemene promotie video voor DioFit en legt voornamelijk het accent op de fitnessmogelijkheden en de diverse specifiek ingerichte sportruimtes. 

Het doel was om een eerlijk en puur beeld te geven van de mogelijkheden binnen DioFit Venray. De video’s geven een keurig beeld van de werkelijkheid zonder daarin te overdrijven. 

De video’s moeten daarbij belangrijke zaken van DioFit uitstralen, zoals modern, persoonlijke begeleiding, diverse sportruimtes en de eGym. Maar ook kernwaarden zoals persoonlijk, betrouwbaar toegankelijk en plezier.

DioFit was zeer tevreden met de video content, ook klanten hebben veel positieve en leuke opmerkingen gegeven, wat altijd fijn is om te horen. Big smile! 

Website optimalisatie

De website van DioFit was inmiddels zo’n vijf jaar oud en kon wel een opfrisbeurt gebruiken. Wij hebben de website een moderne uitstraling gegeven en volledig voorzien van eigen content (video’s en afbeeldingen). 

De website is opnieuw ingedeeld en alle pagina’s zijn aangepast en SEO geoptimaliseerd. Hierdoor zal de vindbaarheid in Google verbeterd worden.  

Op de home pagina speelt in de header een algemene DioFit promo video af en even verderop is er een speciale video voor de eGym. Op dit moment is de eGym namelijk een van de belangrijkste onderdelen in de campagne en moet dus zeker terug komen op de home pagina. 

Daarbij hebben we de website conversie geoptimaliseerd. Dat wil zeggen dat we er voor hebben gezorgd dat het heel gemakkelijk is om een gratis proefles aan te vragen (lead) of direct in te kunnen schrijven (sale). 

 

Gratis proefles campagne

Voor de advertentie campagnes op social media hebben we aparte landingspagina’s gemaakt die helemaal zijn ingericht op het reserveren van een gratis proefles. Hiervoor hebben we een reserveringsmodule aangeschaft en verwerkt in de website. Hierdoor hoeft DioFit de potentiële klant alleen nog maar te ontvangen en te overtuigen om een lidmaatschap af te sluiten. De rest gaat volledig automatisch!

De resultaten zijn geweldig, in de eerste weken zijn er al tientallen proeflessen geweest, veel deelnemers aan de proefles nemen een lidmaatschap. Een prachtig stukje marketing dat vóór DioFit werkt en zorgt voor nieuwe klanten en dus nieuwe omzet!

Benieuwd hoe we jouw bedrijf verder kunnen helpen?

Maak kennis met ons en ontdek de mogelijkheden die perfect aansluiten bij jouw bedrijf. Maak vrijblijvend een afspraak.

Scroll naar boven