Wij doen het op onze sokken!
Jij ook?

Geen Gedoe - Strategisch partner in Media & Marketing

Persoonlijk contact

Geen wachttijden

Strategische aanpak

Eerlijke prijzen

Heb jij onze Geen Gedoe sokken ontvangen?

Dan heeft onze campagne dus gewerkt! Wil je dit ook voor jouw bedrijf? Dat kan!

Wil jij je geen enkele zorgen meer maken over jouw marketing én ook nog eens super tof voor de dag komen met jouw unieke paar Geen Gedoe sokken? Kom dan eens geheel vrijblijvend bij ons langs voor een gratis business scan. Wij analyseren jouw business graag van voor tot achter, en nemen dit graag met je door in een persoonlijke meeting bij ons op kantoor!

Geen Gedoe is als expert op het gebied van marketing, en wij zijn gewend om zaken goed op te zetten. Dit doen we dus op de sokken! Een uitspraak die wij vaak gebruiken op kantoor, en nu ook werkelijkheid is geworden. We hebben namelijk onze eigen Geen Gedoe sokken in het leven geroepen. Aangezien wij onze werkzaamheden zo leuk vinden dat we ze op de sokken doen, willen we andere mensen ook graag die kans bieden.

Geen Gedoe is jouw strategische partner op het gebied van marketing en branding! Wij verzorgen al jouw marketing en branding werkzaamheden, en zijn zoals je ziet ook in te zetten voor offline marketing.

Wat we doen?

Bij ons kun je onder andere terecht voor:

  • Google SEO
  • Google Ads
  • Website design en creatie
  • Ontwikkeling Logo & Huisstijl
  • Social Media adverteren en onderhoud
  • Customer Journey uitwerking
  • Offline Marketing
  • En nog veel meer!

Wij kunnen jou dus volledig ontzorgen!

Kom gerust een keer langs voor een geheel vrijblijvend advies gesprek, en ga naar huis met onze unieke Geen Gedoe sokken

Online Marketing Website Development Social Media Content Creatie Grafische Vormgeving Reclame & Drukwerk (DTP) Strategie & Branding Offline Marketing Content Marketing Video Marketing Lead Campagnes Merkactivaties

Bespaar
honderden euro's

Hoe het werkt?

Laten we eerst eens met elkaar kennismaken, een gezicht erbij communiceert altijd toch een stuk prettiger. Dit kan bij ons op kantoor of we komen naar jou. Vanwege COVID-19 liever een online meeting? Geen probleem! 

Samen kijken we naar het vraagstuk. Op basis van ons gesprek geven we advies en maken we een passend voorstel. Hierin geven we een schatting van het aantal uren. Afhankelijk van het aantal uren dat je afneemt krijg je een heerlijke korting. Hoe meer uren, hoe hoger de korting. Uiteindelijk kan je dit honderden euro’s schelen. Ben jij klaar voor Geen Gedoe tegen een super zacht prijsje?

Actie loopt de hele maand oktober

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Dagen
Uren
Minuten

Onze tevreden klanten

Klaar voor de volgende stap?

Zeg jij al tijden dat je iets aan je online zichtbaarheid moet doen? Dat je social media naar een hoger niveau wilt brengen? Dat je beter vindbaar wilt zijn in Google? Dat je website nodig eens gemoderniseerd moet worden? Dat je klaar bent om meer omzet binnen te halen? 

Maar kom je er telkens niet aan toe, omdat het toch een hoop gedoe is. Omdat je er zelf helaas geen tijd voor hebt? Omdat je er net wat te weinig kennis over hebt? Is er geen duidelijke (online) marketing strategie?

Neem dan nu direct contact met ons op en ga vrijblijvend het gesprek aan.  Leer ons kennen en ervaar ons enthousiasme om jou te helpen!

Ps. Je kan voorlopig alleen in oktober gebruik maken van onze introductie korting. Het kan dus zijn dat je na oktober niet meer van 40% korting kunt genieten.

Stuur ons een berichtje

Scroll naar top