Ben jij opzoek naar een Strategisch Marketing Partner?

Een strategisch marketing partner kan jouw bedrijf helpen met het zetten van de volgende stap. Maar wat is een strategisch marketing partner precies? En wat kun jij van een strategisch marketing partner verwachten wanneer jij daar mee in zee gaat? Dat vertellen wij je graag in dit artikel. Wij krijgen deze vragen namelijk wel vaker te horen en we willen je dus graag van wat opheldering voorzien.

Wat voegt een Strategisch Marketing Partner toe?

 

Veel bedrijven hebben een andere manier van werken. Dit is natuurlijk logisch. Ieder bedrijf is actief in een andere branche, heeft een andere doelgroep en heeft een andere reputatie. Dit zorgt er tegelijkertijd echter ook voor dat ieder bedrijf een unieke marketing aanpak nodig heeft.

Bij Geen Gedoe geloven we namelijk dat marketing persoonlijk hoort te zijn en aan hoort te sluiten bij de normen en waarden van jouw bedrijf. Jouw marketing hoort precies afgestemd te zijn op de wensen en behoeften van jouw doelgroep. En dat zonder dat de marketing de connectie met het bedrijf en de mensen binnen het bedrijf verliest.

Het is daarbij echter wel van belang dat iedereen binnen het bedrijf ook weet waar het bedrijf voor staat en wil staan. Jouw eigen identiteit in kaart brengen en die op de juiste manier delen met de doelgroep. Dat is wat een strategisch marketingplan moet bereiken. Er zijn honderden manieren om dat te doen, maar slechts één manier die echt bij jouw bedrijf past.

Maar hoe vind je nu de strategie die bij jouw bedrijf past? Dat is waar een strategische marketing partner in beeld komt.

Geen Gedoe als Strategisch Marketing Partner

 

Bij Geen Gedoe zijn we er trots op dat wij voor veel bedrijven die strategische marketing partner mogen zijn! Wij hebben een specifieke manier van werken waarbij wij ervan overtuigd zijn dat we het beste strategische marketingplan voor jouw bedrijf kunnen samenstellen.

Dit begint uiteraard met goed luisteren naar jouw wensen! Goed luisteren naar de klant en zijn of haar wensen is namelijk wat bij ons het meest belangrijk is. We streven er naar dat klanten bij de opstart van een marketing plan tevreden naar huis gaan en met vertrouwen uitkijken naar de samenwerking. Dit proberen we te bereiken door zo transparant mogelijk te zijn en er geen doekjes omheen te winden.

Een Strategische Marketing Partner voor jouw organisatie

 

Een strategisch marketing partner kan een belangrijke rol binnen jouw organisatie vervullen. Wanneer we hierbij naar de werkzaamheden van de strategische marketing partner kijken, beginnen de werzaamheden vaak met het opstellen van een customer journey. Hierbij wordt de reis van de klant volledig in kaart gebracht met daarin alle mogelijke marketing uitingen op de juiste momenten. Zowel online als offline. Zo wordt de beste aanpak voor jouw bedrijf samengesteld. Daarnaast zorgt het er ook nog eens voor dat alle neuzen binnen jouw bedrijf dezelfde kant op staan. Je weet daardoor immers allemaal waar je naartoe werkt en welke aanpak daarbij hoort!

Door een goede customer journey voorkom je dat je campagnes draait op platformen die niet bij jouw doelgroep passen. Hiermee geef je niet onnodig geld uit, en gaat jouw marketingbudget naar platformen die geld voor jou verdienen!

We zouden graag nog veel dieper in de materie duiken en breder uitleggen waarom een samenwerking aangaan met een strategische marketing partner de juiste volgende stap kan zijn voor jouw bedrijf. Echter wordt het artikel dan zo lang dat we jou en jouw collega’s dit liever persoonlijk uit komen leggen. 

Op zoek naar een Strategisch Marketing Partner?

 

Geen Gedoe gaat graag met jou opzoek naar de beste manier om marketing in te zetten binnen jouw bedrijf. Hierbij zullen wij dan ook niet meteen ‘ja’ zeggen op alles wat jij voorstelt, maar juist op zoek gaan naar de best passende mogelijkheden voor jouw bedrijf. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We maken graag kennis met je!

Benieuwd naar
Geen Gedoe?

Heb je een vraag, advies nodig of zin in een bak koffie of thee? Bel of stuur ons een berichtje!

Wil jij Geen Gedoe?

Heb je een vraag, advies nodig of zin in een bak koffie of thee? Bel of stuur ons een berichtje!
Scroll naar boven