40% Introductie Korting

Een laagdrempelige en voordelige manier om gebruik te maken van onze expertises

Introductie Korting, Geen Gedoe

Zo trots als een pauw zijn wij op onze nieuwe business. Dit willen wij graag vieren en daarom hebben we een knaller van een introductie korting. Hierover zo meer, eerst nog even vertellen wie we zijn en wat we doen. 

Zoals de naam al doet vermoeden, willen wij er voor zorgen dat jij Geen Gedoe ervaart met jouw (dagelijkse) media en marketing werkzaamheden en vraagstukken. 

Dat kan zijn het social media beheer, het maken van sterke eigen content, hulp bij grafische vormgeving, werkzaamheden aan je website, het schrijven van wervende teksten, het verzamelen van leads en sales middels online marketing of het meedenken over jouw marketing strategie en merkbeleving.

🏋️‍♂️ We hebben de afgelopen maanden hard gewerkt aan de opstart van ons bedrijf. Hierin hebben we al diverse mooie opdrachten mogen afronden en met succes!

👉 Neem bijvoorbeeld DioFit in Venray. Na een aantal maanden verplicht gesloten te zijn geweest wegens COVID-19 en een serieus aantal leden te zijn kwijt geraakt. Zijn wij aan de slag gegaan.

💪 Hiervoor hebben wij nieuwe foto en video content gemaakt (content creatie), online campagnes opgezet via social media (online marketing) en de website gemoderniseerd en geoptimaliseerd voor meer leads (website development). Dit kan allemaal niet zonder grafisch vormgeving, want alles moet er visueel wel gelikt uit zien! 
 
🙌 Het resultaat is een forse toename in het aantal leden, de gestelde targets zijn we ruimschoots voorbij en dat is geweldig. Voor DioFit maar ook voor ons. Loon naar werken! Er staat nu verder een strakke (lead gerichte) website en sterke online zichtbaarheid. Wij optimaliseren nu de campagnes en signaleren nieuwe kansen. Als DioFit een vraagstuk heeft op het gebied van media en marketing, dan hoeven zij alleen maar even een appje te sturen en we gaan aan de slag. Samen winnen is waar wij voor staan!
 
💰 Onze eerste klanten hebben mogen genieten van een flinke introductie korting op basis van het aantal uren dat zij hebben afgenomen. Hoe meer uren, hoe hoger de korting.
 
✅ Om ook jou de mogelijkheid te geven om voor een zacht prijsje met ons samen te werken, bieden we (vooralsnog) in de gehele maand oktober onze introductie korting aan. Hierbij geven we maximaal 40% korting. De hoogte van de korting is afhankelijk van het aantal uren dat je afneemt. Maar dit kunnen al snel honderden euro’s korting zijn. Altijd lekker!

 

Wat we doen?

Wij zijn breed georiënteerd en hebben ervaring in alle facetten van media en marketing. Hiermee zijn we dan voor jou ook een one-stop-shop. Je krijgt bij ons één contactpersoon waarmee jij alles kan bespreken. Je hoeft zelf niet op zoek te gaan naar verschillende bedrijven en freelancers. Wij hebben alles onder een dak en besparen jou daarmee een hoop tijd. En doordat wij korte lijntjes hebben, komt dit ook de kwaliteit van ons werk ten goede.

Bespaar
honderden euro's

Hoe het werkt?

Laten we eerst eens met elkaar kennismaken, een gezicht erbij communiceert altijd toch een stuk prettiger. Dit kan bij ons op kantoor of we komen naar jou. Vanwege COVID-19 liever een online meeting? Geen probleem! 

Samen kijken we naar het vraagstuk. Op basis van ons gesprek geven we advies en maken we een passend voorstel. Hierin geven we een schatting van het aantal uren. Afhankelijk van het aantal uren dat je afneemt krijg je een heerlijke korting. Hoe meer uren, hoe hoger de korting. Uiteindelijk kan je dit honderden euro’s schelen. Ben jij klaar voor Geen Gedoe tegen een super zacht prijsje?

Actie loopt de hele maand oktober

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Dagen
Uren
Minuten

Onze tevreden klanten

Klaar voor de volgende stap?

Zeg jij al tijden dat je iets aan je online zichtbaarheid moet doen? Dat je social media naar een hoger niveau wilt brengen? Dat je beter vindbaar wilt zijn in Google? Dat je website nodig eens gemoderniseerd moet worden? Dat je klaar bent om meer omzet binnen te halen? 

Maar kom je er telkens niet aan toe, omdat het toch een hoop gedoe is. Omdat je er zelf helaas geen tijd voor hebt? Omdat je er net wat te weinig kennis over hebt? Is er geen duidelijke (online) marketing strategie?

Neem dan nu direct contact met ons op en ga vrijblijvend het gesprek aan.  Leer ons kennen en ervaar ons enthousiasme om jou te helpen!

Ps. Je kan voorlopig alleen in oktober gebruik maken van onze introductie korting. Het kan dus zijn dat je na oktober niet meer van 40% korting kunt genieten.

Stuur ons een berichtje