Gratis Google Quickscan T.W.V €195,-?

Laat geheel vrijblijvend jouw gegevens bij ons achter. Wij zullen contact met je opnemen om alles in gang te zetten voor jouw Gratis Google Quickscan!

Wat kan ik verwachten?


Een gratis Google Quick Scan zal je een idee geven over hoe jij er voor staat in Google. Zowel organisch als betaald!

Een Google Quick Scan van Geen Gedoe focust zich op de volgende zaken:

  • SEO
  • SEA
  • Google Mijn Bedrijf Check

Wat hier inhoudelijk allemaal onder valt, lichten we verder toe in de e-mail die je van ons ontvangt bij aanmelding!

Waarom is een Google Scan belangrijk?


Het zal voor niemand een verrassing zijn dat Google met afstand marktleider is in de wereld van zoekmachines. Bijna 95% van de Nederlanders gebruikt Google wanneer zij een zoekopdracht verrichten. Daarom is het extreem belangrijk om goed te scoren in Google. Jij wil met jouw webshop of website bovenaan staan bij zoekopdrachten die relevant zijn voor jou!

Toch zien we dat veel mensen nog te weinig doen met zoekmachine optimalisaties en zoekmachine adverteren. Er is eigenlijk altijd wel ruimte voor verbetering, en wij geven graag aan waar deze ruimte bij jouw website of webshop ligt!

0 %
van de Nederlanders start zijn zoektocht in Google.

Benieuwd wat voor ideeën we hebben voor jouw bedrijf?

Meld je aan en ontvang binnen enkele werkdagen een document met alle mogelijke verbeteringen! Wij spreken dit graag persoonlijk met je door!

Hoe nu verder?


Wanneer je je hebt aangemeld, ontvang je van ons direct een e-mail met meer inhoudelijke informatie over de Quick Scan. Daarnaast zullen wij je in de dagen na jouw aanmelding een keer telefonisch contacteren, om te zorgen dat wij alle toegang hebben die we nodig hebben om een goede Quick Scan te doen. 

Daarna gaan wij voor jou aan de slag en ontvang jij van ons een rapport met daarin de zaken die momenteel nog niet geheel in orde zijn, en de concrete actiepunten die daarbij horen. 

 

Wie is Geen Gedoe?

Geen Gedoe is een jong en creatief marketing bureau die jou graag wil ontzorgen! Wij willen ervoor zorgen dat jij Geen Gedoe hebt met jouw marketing activiteiten, en dat iedere euro die jij investeert in Google meer rendement oplevert!

Geen Gedoe is een team van specialisten die samen zijn gekomen om een compleet alles onder één dak aanbod aan te bieden. Van bouwen en designen van websites, tot Zoekmachine optimalisaties en adverteren, tot volledige ondersteuning in de wereld van Social Media. 

We laten je graag jouw onbenutte potentie zien in Google.

Laat je gegevens achter en we nemen binnen 24 uur geheel vrijblijvend contact met je op.

Scroll naar boven