Grafische vormgeving

Zorg voor een passende en professionele uitstraling, overal waar je zichtbaar bent...

"Grafische vormgeving is onmisbaar voor een sterke uitstraling van jouw business​"

Onmisbaar? Jazeker! Een grafische vormgever, ook wel ontwerper, designer of dtp’er (desktoppublishing) genoemd zorgt ervoor dat jouw business zowel online als offline een professionele look-and-feel heeft. Passend bij jouw product of dienst en doelgroep. Het maakt dus niet uit waar je zichtbaar bent, de wondere wereld van het internet of op een reclamebord langs de weg. Overal vormt de basis jouw huisstijl (de basis hierin is kleurgebruik en lettertype). 

Start je bijvoorbeeld een nieuw bedrijf of ben je toe aan een volledige re-branding, dan ontwerpen wij graag jouw logo en verzorgen een complete huisstijl welke de basis vormt van hoe jouw business eruit komt te zien.

Stapsgewijs bereiden we dit uit naar jouw website, social media kanalen en online advertenties. Maar ook met offline printmedia zoals een folder, magazine, brochure, roll-up banner, kleding of complete auto(bus) bedrukking. Het maakt niet uit waar je wordt gezien, je bent overal professioneel en herkenbaar zichtbaar! Enorm belangrijk.

Uiteraard is het niet verplicht of nodig om een volledig (huisstijl)pakket te laten ontwerpen en designen. Heb je bijvoorbeeld en sterk logo en een goede huisstijl, dan kunnen we binnen deze kaders passende ontwerpen en designs aanleveren. Neem gewoon eens contact op om de mogelijkheden te bespreken!

8 Tips voor het Ontwerpen van jouw Logo

Kennismaking

Leuk dat je interesse hebt in Geen Gedoe! We bellen even met elkaar of plannen een afspraak om nader kennis te maken. Tijdens dit gesprek bespreken we ook de wensen en behoefte. Indien nodig plannen we een brainstormsessie.

Brainstorm

Betreft het een logo/huisstijl opdracht, dan organiseren wij een (strategische) brainstormsessie en gaan we op zoek naar de kernwaarden en betekenis van jouw business. Tevens volgt er een moodboard.

Ontwerp

Uit de kennismaking en/of brainstormsessie is de nodige informatie gekomen. Samen met het moodboard kan de vormgever aan de slag. Zodra er een eerste resultaat is zullen we deze delen en volgt de feedback fase.

Feedback

Uiteraard is het mogelijk om aanpassingen door te voeren. Wij leveren maatwerk. Het concept ontwerp wordt aangeleverd waarna het dus mogelijk is om feedback te geven. Zowel op de vormgeving als inhoudelijk (tekstueel).

Oplevering

Als het definitieve ontwerp akkoord is bevonden wordt het opgeleverd. Je ontvangt van ons de juiste bestandstype. Indien gewenst zorgen we ook voor het drukwerk en montage. Denk aan een banner of autosticker.

Geen Gedoe Portfolio

Wij onderscheiden de werkzaamheden van onze vormgevers in drie onderdelen.

Logo & Huisstijl

De grafische vormgeving van een logo en huisstijl is bepalend voor hoe jouw merk gepresenteerd gaat worden aan het grote publiek. Jouw huisstijl bepaald de kleuren die gebruikt gaan worden, alsook het lettertype. Dit vormt later de basis voor alle media uitingen. 

Drukwerk (printmedia)

Hieronder vallen alle media uitingen die afgedrukt kunnen worden. Denk hierbij aan posters, flyers, vlaggen, banieren, reclameborden, stickers, folders enzovoorts. De lijst is oneindig.

Digital artwork

Hiermee bedoelen we alle media uitingen die online en digitaal zichtbaar zijn. Denk hierbij aan uitingen op social media, websites en reclames op (TV) schermen.

Scroll naar boven