E-mail marketing

Maximaliseer jouw omzet per klant!

E-mail marketing is een diamant die even afgestoft moet worden. De eerste indruk van veel bedrijven bij e-mail marketing is: “Ouderwets” of “Wie gebruikt dat nu nog”. Toch is e-mail marketing de goedkoopste en meest eenvoudige manier om jouw ROI te laten ontploffen.

Door de opkomst van andere nieuwere tools is het klassieke e-mail marketing een beetje naar de achtergrond verschoven. Wij zijn echter nog altijd overtuigd van de kracht van e-mail marketing, en de resultaten wijzen ook uit dat dit een zeer krachtige tool is.

Je hebt de kans om in direct contact te staan met jouw klanten, leads of voormalige klanten. Mensen waarvan je weet dat ze interesse hebben gehad in jouw product en binnen de doelgroep passen. Wanneer je daar de juiste content aan voorschotelt is de kans op een conversie erg groot.

E-mail marketing uitbesteden aan Geen Gedoe

Je kan natuurlijk zelf e-mails gaan schrijven en proberen je e-mail lijst te onderhouden naast de werkzaamheden die je dagelijks uitvoert. Echter zien wij in de praktijk dat dit dan toch vaak blijft liggen, na een enthousiast begin.

Daarom bieden wij de mogelijkheid om dit bij Geen Gedoe neer te leggen. Wij zijn op dagelijkse basis bezig met e-mail marketing en halen plezier uit het opzetten van automatische funnels die jouw e-mail marketing volledig uit handen nemen. Hierdoor heb je er geen omkijken meer naar en ontvangen jouw (potentiële) klanten op regelmatige basis interessante informatie over jouw bedrijf.

De investering is in de meeste geval relatief klein en de opbrengsten kunnen enorm zijn.

Meer weten? Neem contact met ons op om een geheel vrijblijvende kennismaking in te plannen. We nemen je graag mee in onze strategie!

Wil jij Geen Gedoe?

Heb je een vraag, advies nodig of zin in een bak koffie of thee? Bel of stuur ons een berichtje!

Scroll naar boven