Huisstijl & Logo laten ontwerpen

Waarom zou je een huisstijl en logo laten ontwerpen? De kosten hiervan kunnen soms behoorlijk oplopen. En hoe belangrijk is dit nou echt? 

Veel mensen onderschatten de kracht van een eerste indruk. En die eerste indruk blijft bij mensen hangen middels jouw logo en jouw huisstijl. Zowel positief als negatief. Onderschat het belang van een huisstijl en logo dus niet!

 Hier vertellen we waarom het zo belangrijk is om een logo en huisstijl te laten ontwerpen. Ben je ook benieuwd naar de kosten? Eerder hebben we een artikel geschreven over de kosten van het laten ontwerpen van jouw huisstijl. Hier staat meer informatie over de kosten die komen kijken bij het ontwerpen van een huisstijl.

Wat doet een huisstijl en logo?

Een huisstijl en logo blijft bij veel mensen als eerste indruk in het hoofd kleven. Wil je gaan voor een professionele en strakke uitstraling? Of juist voor een speels imago? Alles is mogelijk! Met jouw huisstijl en logo laat jij door middel van beeld en tekst zien waar jij voor staat.

Het ontwerpen van een huisstijl en logo zorgt ervoor dat mensen je meteen herkennen. Herkenbaarheid is belangrijk voor je bedrijf. Doordat je bedrijf makkelijk te herkennen is kunnen mensen je ook herkennen bij hedendaagse activiteiten. Of het nu scrollen op instagram is of het bekijken van een flyer. Door consistent te zijn in jouw huisstijl en een herkenbaar logo bouw je een imago op. Hiermee bouw je al een voorsprong op ten opzichte van je concurrenten.

Neem als voorbeeld ons: Geen Gedoe. Geen Gedoe is een media & marketing bureau. Wij zijn te herkennen door onze opvallende kleuren roze en paars, deze kleuren zetten ons direct in de picture. De kleuren en vormen zijn dan ook overal te herkennen. Denk hierbij aan Facebook, Instagram en op onze website. Alles is één geheel en sluit perfect op elkaar aan. Uiteraard hebben we dit nog eens zelf ontworpen.

Wist je dat wij bij Geen Gedoe ook huisstijlen en logo’s ontwerpen? Deze huisstijl en logo’s zijn volledig afgestemd op jouw wensen en natuurlijk hoe jij bekent wil staan.

Wat leveren we bij een huisstijl en logo?

Naast jouw huisstijl en logo leveren we er ook een huisstijlhandboek bij. In dit huisstijlhandboek kun jij je kleurcodes van jouw huisstijl raadplegen, de lettertypes terugvinden en eventuele veranderingen staan beschreven die je kunt toepassen. Superhandig toch?

Wij luisteren altijd aandachtig naar onze klanten

Wij luisteren goed naar jouw wensen. Wil jij alles een strakke uitstraling geven? Dan wordt dat geregeld! Als jij tevreden bent met jouw huisstijl en logo, zijn wij ook tevreden. Samen gaan we voor het beste resultaat voor de mooiste huisstijl en het best herkenbare logo, waarbij jij kunt uitstralen richting je klanten waar jij voor staat.

Geen Gedoe - Jouw Marketing en Media bureau

Buiten het ontwerpen van een huisstijl en logo doen we nog veel andere dingen. Wij zijn ook in te zetten voor een groo aantal andere werkzaamheden rondom media en marketing. Ben jij opzoek naar een nieuwe website, sterke online marketingstrategie, een customer journey of artwork voor jouw evenement of bedrijf? vanwege de multi-inzetbare mensen binnen ons bedrijf hebben wij de mogelijkheid om alles onder één dak aan te bieden.

Iedereen kan bij ons terecht. Neem jij contact met ons op

Benieuwd naar
Geen Gedoe?

Heb je een vraag, advies nodig of zin in een bak koffie of thee? Bel of stuur ons een berichtje!

Volg ons

Wil jij Geen Gedoe?

Heb je een vraag, advies nodig of zin in een bak koffie of thee? Bel of stuur ons een berichtje!
Scroll naar boven