Branding

Alles over wie jij bent en waar jouw merk voor staat...

Je hebt een idee, je bent net gestart met je eigen bedrijf of je wilt je merkbeleving een nieuwe boost geven, maar je weet niet zo goed hoe je jouw bedrijf, merk of product in de markt moet zetten? Wij zorgen er graag samen met jou voor dat dit Geen Gedoe oplevert en jij binnen de kortste keren een duidelijke strategie hebt ontwikkelt. Samen kijken we naar wat gaan we wel doen en wat gaan we juist niet doen. Samen bepalen we de branding en positionering, we zorgen dat je klaar bent om jouw wereld te veroveren.

Onze aanpak in (re)branding

Branding staat voor het (visueel) maken van wie je bent en waar je voor staat. Logo, huisstijl, kleuren, de manier van communiceren, jouw website, afbeeldingen, video’s enzovoorts. 

Rebranding is de ontwikkeling van een nieuwe naam, term, logo, vormgeving of een combinatie hiervan. Dit voor een bestaande merknaam met als doel een ander of nieuw imago te creëren. 

Samen met jou gaan we kijken hoe jij voor de dag wilt komen en hoe wij denken dat het voor jou goed is om voor de dag te komen. Door brainstorm en sparringsessies komen we uiteindelijk tot een strategie. Een strategie zegt niet meer of minder dan wat gaan we wel doen en wat gaan we juist niet doen. 

De resultaten gaan verwerkt worden in een branding en communicatieplan. Deze moet als leidraad dienen voor alle marketing en communicatie vraagstukken. 

Voorbeelden van Branding

Strategie Party-vervoer.nl

Party-vervoer.nl organiseert busreizen naar festivals en is daarin een van de grootste van Nederland. Anderhalf jaar geleden zijn we gaan kijken hoe Party-vervoer.nl zich het beste kon profileren op de markt en daarmee onderscheidend kon zijn ten aanzien van de concurrentie. 

De roots van Party-vervoer.nl bevinden zich in de hard dance scene. Daarnaast hecht Party-vervoer.nl veel waarde aan klantenservice. Deze twee pijlers hebben we als basis genomen voor de positionering in de markt. 

Het concept ”De Hardste Busreizen Van Nederland” was geboren. Een duidelijke verwijzing naar de hard dance scene. Deze slogan hebben we vervolgens terug laten komen in veel media uitingen. Denk hierbij aan de video’s op social media en alle online campagnes. Maar ook met stickers op bussen, gedrukt op vlaggen enzovoorts. Hierdoor wist de (nieuwe) klant, voor een kei harde busreis moet ik bij Party-vervoer.nl zijn. 

Maar ook tijdens de busreis moet dit tot uiting komen. Hiervoor zet Party-vervoer.nl wekelijks de hardste partybussen in, waar de muziek uit de speakers knalt. Het feest begint al in de bus. 

Het resultaat is dat Party-vervoer.nl dé vervoerder werd voor festivals binnen de hardere stijlen. Met sterke eigen content video’s verwerkt in strakke campagnes wisten zij baas te worden in deze tak van festival minnend Nederland.

 

Rebranding DioFit Venray

Voor DioFit Venray hebben wij een rebranding gedaan van de website. Deze hebben we volledig vernieuwd en conversie geoptimaliseerd. Tevens hebben we de gehele website voorzien van eigen content (foto’s en video’s). De foto’s en video’s zijn door ons bedacht en ontwikkeld. 

De nieuwe website in combinatie met eigen content en enkele social media advertenties hebben geleid tot een acute stijging van het leden aantal. In drie weken tijd zijn er ruim 40 leads binnengekomen, waarvan 80% een lidmaatschap heeft afgesloten. Een project waar we trots op mogen zijn en belangrijker nog, een project met een zeer tevreden opdrachtgever. 

Voor een uitgebreide toelichting op dit project, bekijk dan even DioFit op onze succesverhalen pagina. 

Benieuwd hoe we jouw bedrijf kunnen (re)branden?

Maak vrijblijvend een afspraak om ons te leren kennen en ontdek of we een match made in heaven zijn! Hopelijk tot snel! 

Scroll naar boven