Bedankt, maar wacht nog even!

Jouw aanvraag voor ons gratis e-book is gelukt. Je zal deze over enkele minuten ontvangen in je inbox. Maar hoe zou je het vinden als wij samen met ons team van specialisten aan jouw social media accounts gaan werken. 

We geven namelijk eenmalig 1000 euro social media te goed weg. Het enige wat jij hoeft te doen is hieronder op de knop klikken en je doet automatisch mee met deze geweldige winactie. No brainer toch 😉

Samen met onze experts knallen op social media

Wij besteden onze socials uit aan Geen Gedoe en hier zijn we zeer tevreden mee. Dit is lange tijd blijven liggen, nu is er eindelijk continuïteit. Op onze stories hebben we fijne interacties met klanten door een leuke quiz of dilemma te posten. Alles ziet er ook heel verzorgd in onze huisstijl uit. Dit lukte ons zelf nooit. Super dus!

Zonnestudio Venray

5/5
Sinds een tijdje besteden we ons social media beheer uit aan Geen Gedoe. Dit bevalt ons zeer goed. De communicatie verloopt soepel, er is altijd snel contact via Whatsapp of e-mail. Wij leveren interessante topics aan bij Geen Gedoe. Zij optimaliseren het tekstueel en zorgen voor een mooi afbeelding in onze huisstijl. Voorheen hadden we heel veel moeite om wekelijks te posten. De samenwerking met Geen Gedoe is voor ons dan ook een stok achter de deur. Nu zijn we iedere week zichtbaar en aanwezig!
CDA Venray
5/5
Scroll naar top